عطوان: ایران نقطه ضعف آمریکا را می‌داند؛ ترامپ عقب‌نشینی می‌کند

عبدالباری عطوان تحلیلگر برجسته جهان عرب امروز جمعه با انتشار یک فایل ویدئویی تأکید کرد که جنگ آمریکا علیه ایران یک فریب بوده و این مسئله یک جنگ روانی است.

به گزارش مشرق، عبدالباری عطوان با بیان اینکه ایران آماده پاسخ است و این آخرین جنگ خواهد بود، افزود: ایران این بار تصمیم گرفته درس فراموش نشدنی به آمریکا و اسرائیل بدهد. در واقع آمریکا از جنگ علیه ایران عقب نشسته است. لذا ترامپ واسطه ها را جلو انداخته تا مذاکره کند.

این تحلیلگر مسائل سیاسی، میانجیگری ترکیه و شخص رجب طیب اردوغان را در همین راستا دانست و گفت: «حملات کوبنده ایران، علت این عقب نشینی است. کما اینکه اغتشاشات در ایران هم شکست خورد و آمریکاییها نتوانستند به اهداف خود دست پیدا کند.

عطوان بر این باور است که آمریکا هرگز قدرت توانایی تغییر نظام را در ایران ندارد و ادامه داد: سؤال این است که َآیا با وجود چند ناوهواپیمابر، آمریکا می‌تواند نظام ایران را تغییر دهد؟ قطعا این اتفاق رخ نخواهد داد.

وی با اشاره به اینکه ایران از نقطه ضعف آمریکا اطلاع دارد و می‌داند جنگ فراگیر نقطه ضعف این کشور است، خاطر نشان کرد: «در صورت حمله آمریکا،‌ کل منطقه غرب آسیا شعله ور خواهد شد و خواهیم دید که گروههای مقاومت وارد عمل خواهند شد. همه این گروهها آماده ورود به جنگ هستند».

عطوان ورود گروههای مقاومت به صحنه جنگ را حتمی دانست و گفت: «بعید نیست که گروههای مقاومت به سمت مرزهای اسرائیل (فلسطین اشغالی) حرکت کنند؛ چه از طریق مرزهای اردن یا لبنان. این آخرین جنگ در منطقه خواهد بود. انصارالله هم بی صبرانه منتظر جنگ با آمریکا هستند.

این تحلیلگر مسائل سیاسی با تأکید بر اینکه «ناوهای آمریکایی در برابر موشک و پهپادهای مدرن حرفی برای گرفتن ندارد»، عنوان کرد: «اهمیت این موشکها در این است که حتی عراقچی گفت ایران هیچ گاه مذاکراتی را آغاز نخواهد کرد که شامل مسئله موشکی باشد.

وی گریزی به رزمایش هفته آینده ایران زد و گفت: «روز یکشنبه شاهد رزمایش ایران، روسیه و چین در تنگه هرمز خواهیم بود. این مسئله به معنای بحران نفت در سطح جهان خواهد بود و می‌تواند قیمت نفت را به 200 دلار برساند. کما اینکه ترامپ با یک حمله نمایشی نخواهد توانست به هدفی دست پیدا کند.

عطوان مسئله افزایش و کاهش قیمتهای جهانی طلا و نقره را مربوط به این تهدیدها دانست و عنوان کرد: «زمانی که ترامپ مسئله جنگ علیه ایران را مطرح کرد شاهد افزایش قیمت نفت، طلا و نقره بودیم اما امروز طلا و نقره به صورت غیرعادی نزول کرد. این مسئله نشان می‌دهد که مسئله جنگ تا حدودی مرتفع شده است. لذا ترامپ ترسو به این نتیجه رسیده که قادر به تغییر نظام ایران نیست، بلکه فقط 55 پایگاه کشور خود را در معرض حملات قرار خواهد بود».

وی در پایان گفت: بر اساس اطلاعات شخصی می‌گویم که ایران از روسیه موشک و سلاحهای پیشرفته دریافت کرده که قادر به مقابله با جنگنده های آمریکایی خواهد بود. چینی ها ابزارهایی برای ایجاد اختلال به ایران داده اند. من بر این باورم که فقط ایران قادر خواهد بود بینی ترامپ و نتانیاهو را به خاک بمالد. من بسیار خوش بینم.»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 13
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۲۳:۲۸ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۰
    13 5
    درد ایشان بخورد تو سر غرب‌گدایای داخل
    • IR ۰۹:۱۸ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۱
      9 2
      الهی آمین!! 🤲🤲🤲
    • IR ۱۰:۲۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۱
      4 2
      خصوصا سران فتنه ی 88
    • شاکی IR ۱۴:۰۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۱
      1 0
      از سرمایه گذاری پوچ امریکا و اسرائیل روی توله پهلوی فراموش نشود . که باعث قتل هم وطنان بی گناه شد
    • شاکی IR ۱۴:۰۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۱
      1 0
      از سرمایه گذاری پوچ امریکا و اسرائیل روی توله پهلوی فراموش نشود . که باعث قتل هم وطنان بی گناه شد
  • IR ۲۳:۴۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۰
    3 0
    ایکاش ایران جرات و جسارت لازم را داشت.
  • حاجی از سه راه جوبشور قم IR ۰۰:۲۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۱
    4 1
    ما قبول کردیم جنگ درکاره این میگه فریبه
  • IR ۰۲:۴۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۱
    5 12
    باور کنید این یارو داره افکار عمومی ایران را منحرف می کنه
    • IR ۱۰:۱۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۱
      6 3
      هذیان نگو .میگه قدرت ایران اونقدر زیاده که ترامپ جرات حمله نداره
  • IR ۰۶:۳۱ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۱
    8 5
    آره بابا ، اسقاطیل هم زمینی به غزه حمله نکرد، به لبنان هم همینطور، به تاسیسات هسته ای ما هم حمله نکرد، فرمانده های توانمند و عزیز ما هم شهید نکرد. حیفا و تلاویو هم با خاک یکسان شد.
  • سید حمید IR ۱۳:۱۷ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۱
    2 0
    اصلاً موافق جنگ نیستم ولی اگر قراره جنگ بشه ، امیدوارم ایندفعه یه جوری اسرائیل رو بزنیم که برای همیشه تموم بشه. بخدا یه دنیا دعامون میکنن.
  • IR ۲۳:۵۱ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۱
    0 0
    هدف امریکا و کشورهای خلیج از مذاکره ایران و امریکا گرفتن اطلاعات فوق سری و نظامی از هیات ایرانی و حمله به ایران است نباید سپاه بگذارد دوباره با نام مذاکره اطلاعات سری از کشور خارج شود بعد هر مذاکره ای امریکا ه ایران حمله کرده است قصد ندارید که اینبار هم تکرار کنید
  • محمد IR ۰۷:۱۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۲
    0 0
    ان شاالله وعده خداوندقاسم الجبارین بدست باکفایت مومنان به خداوپیامبران وکتب اوبرفرعون زمان بزودی تحقق یابد_ آمین یارب العالمین

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس